BOWIE VERMEER-BERKERS

BOWIE VERMEER-BERKERS

Recognized Manager

0648524319

bowievermeer@flp.com

Circle Image

Mijn verhaal

Mijn naam is Bowie Vermeer, ik ben 29 jaar, getrouwd met Pieter en wij hebben twee kinderen. Een zoontje van 3 en een dochtertje van 6 maanden.

Op mijn 24ste ben ik een eigen projectbureau gestart. Ik had 3 tot 4 grote projecten per jaar en daar verdiende ik een heel goed inkomen mee. Maar ik wist ook dat ik continu nieuwe projecten aan moest trekken om mijn inkomen te behouden. Geen projecten betekende geen inkomen en omdat ik ook nooit voor een baas heb gewerkt bouwde ik dus ook geen pensioen op dus voor de toekomst wist ik niet hoe ik dat financieel zou gaan regelen. En als je dan kinderen krijgt ga je daar heel anders over nadenken. Ik wilde graag fulltime moeder kunnen zijn maar wilde wel financieel onafhankelijk blijven en dus mijn eigen inkomen verdienen.

In het concept van FOREVER zag ik dat je kon werken wanneer je wil, met wie je wil en ook waar je wil en dat je op parttime basis een ver bovengemiddeld inkomen kon opbouwen wat uiteindelijk ook een passief karakter krijgt. Dit betekend dat wanneer je zelf een stapje terug doet om wat voor reden dan ook, je inkomen behouden blijft. Dat is iets wat ik met mijn projectbureau nooit zou kunnen realiseren. Wat ik ook nog een heel belangrijk aspect vond is dat het inkomen ook overerfbaar is dus ik bouw niet alleen iets op voor mijn eigen toekomst maar ook voor die van mijn kinderen.

Wat het werken met FOREVER mij tot nu toe heeft gebracht is dat ik vanuit huis kan werken en mijn werk om mijn kinderen heen kan plannen. Ik verdien er een inkomen mee wat de komende jaren alleen nog maar verder gaat groeien en ik kan andere mensen en dan met name moeders laten zien hoe ze meer balans kunnen creëren tussen werk en gezin. Hoe ze meer vrije tijd kunnen creëren en ook de financiële middelen kunnen realiseren om die vrije tijd in te vullen met datgene wat zij graag doen. En daar wordt ik gewoon heel erg blij van!

WAT ZOU U DOEN MET MEER VRIJE TIJD?
UW TOEKOMST BEGINT HIER.